Šialení priaznivci Miley Cyrus: Chcú aby bola jej pieseň štátnou hymnou!

NETKY.SK • 8 Júl 2013, 14:59 • 2 min
Šialení priaznivci Miley Cyrus: Chcú aby bola jej pieseň štátnou hymnou!

LOS ANGELES - Fanúšikovia speváčky a herečky Miley Cyrus chcú, aby sa jej hit Party In The U.S.A. stal novou americkou štátnou hymnou, a nahradil tak súčasnú hymnu The Star Spangled Banner.

slovakia

left justify in out

Nemenovaný speváčkin fanúšik z Michiganu preto na oficiálnej webstránke Bieleho domu spustil petíciu, ku ktorej napísal: "Obama, spravte, prosím, z Party In The U.S.A. od Miley Cyrus našu národnú hymnu. Je to to najlepšie pre túto krajinu". Na to, aby sa prezident Barack Obama touto petíciou začal zaoberať, ju však musí do 1. augusta podpísať minimálne 100-tisíc ľudí. Zatiaľ tak ale spravilo iba 334 ľudí.

Dvadsaťročná Miley Cyrus sa preslávila účinkovaním v seriáli spoločnosti Disney Hannah Montana (2006 - 2011) o normálnom dievčati Miley Stewart, ktoré vedie tajný život speváckej hviezdy. Okrem toho sa objavila v snímkach Hannah Montana - Film (2009), Sex v meste 2 (2010), Posledná pieseň (2010) či LOL (2012) a prepožičala hlas jednej z postáv v animovanom filme Blesk (2008). Tiež nahrala tri štúdiové albumy: Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008) a Can't Be Tamed (2010). Jej najznámejším singlom je spomínaná skladba Party in the U.S.A. z roku 2011, ktorá sa v americkom rebríčku Billboard Hot 100 umiestnila najvyššie na druhej priečke. Cyrus v súčasnosti pracuje na svojej štvrtej štúdiovke.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies