Šialenec útočil v Taliansku: Brokovnicou zabil štyroch ľudí a šiestich zranil

NETKY.SK • 16 Máj 2015, 06:33 • 2 min
Šialenec útočil v Taliansku: Brokovnicou zabil štyroch ľudí a šiestich zranil

RÍM - Štyria ľudia prišli dnes o život a ďalších šesť utrpelo zranenia na predmestí juhotalianskeho Neapola, kde muž vyzbrojený brokovnicou začal strieľať z balkóna svojho domu. Oznámila to agentúra AP s odvolaním sa na miestnu políciu.

slovakia

left justify in out

Páchateľom bol 48-ročný ošetrovateľ bez predchádzajúceho záznamu v trestnom registri, ktorý sa napokon vzdal a nechal sa odviesť na policajnú stanicu. Motív jeho konania zatiaľ nie je známy. Strelec usmrtil svojho brata a jeho manželku, miestnu kvetinárku a policajta. Medzi zranenými sú piati príslušníci polície a jeden náhodný okoloidúci. Jeden zo zranených policajtov je vo vážnom stave. Ku streľbe došlo na problémovom neapolskom predmestí Secondigliano; polícia musela následne uzavrieť celú ulicu a evakuovať z nej ľudí.

 

Muž strieľal z brokovnice, ktorú mal v legálnej držbe na športové účely. Skôr, než vyšiel so zbraňou na balkón, začal podľa správ miestnych médií strieľať na vlastnú manželku.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies