Šialenec neďaleko Dallasu zastrelil štyroch ľudí!

NETKY.SK • 8 August 2013, 13:47 • 2 min
Šialenec neďaleko Dallasu zastrelil štyroch ľudí!

DALLAS - Séria streleckých útokov v oblasti texaského mesta Dallas si vyžiadala najmenej štyri ľudské životy a niekoľko zranených. Úrady však dnes skoro ráno uviedli, že podozrivý je vo väzbe. Informovala o tom tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Políciu najprv privolali do domu na juhozápade Dallasu v stredu okolo 22.30 h miestneho času, kde našli štyri obete streľby - dve z nich boli mŕtve.

Muž podozrivý z trestného činu ušiel do neďalekej okrajovej štvrte DeSoto, kde spustil ďalšiu streľbu. Tam boli postrelení ďalší štyria ľudia, dvaja z nich zomreli, uviedla polícia. Neskôr upresnila, že dvaja zranení sú chlapci vo veku 11 a 13 rokov.

Polícia na predmestí DeSoto odviedla podozrivého z miesta činu do väzby. Policajná hovorkyňa uviedla, že zadržaným je Erbie Bowser, bližšie informácie o ňom nezverejnili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies