FOTO a VIDEO Žena sa zmenila na kreslenú postavičku, pre úzky pás si dala vyoperovať 6 rebier

NETKY.SK • 27 November 2015, 18:00 • 2 min
FOTO a VIDEO Žena sa zmenila na kreslenú postavičku, pre úzky pás si dala vyoperovať 6 rebier

CALIFORNIA - Žena menom Pixee Fox sa zbláznila do ideálu ženského tela v podaní Jassica Rabbit. Aby dosiahla vytúženej podobizne kreslenej postavičky, podstúpila 15 plastických operácií.

slovakia

left justify in out

Súčasťou procesu premeny bolo aj extrémne zúženie pásu, kvôli čomu si nechala vybrať 6 rebier. "Transformovala som sa z človeka na žujúcu karikatúru," píše Pixee na svojom blogu.

25-ročná modelka minula na operácie takmer 80 000 libier, pričom si nechala upraviť  nos,  pery, prsia či zadok na brazílsky štýl.

 

Priznala, že pre zväčšenie pozadia musela najprv pribrať, aby jej mohli implantovať vlastný tuk. "Musela som ležať na bruchu celé dva týždne. Bol to veľký zákrok," priblížila.  Nájsť pohodlnú polohu na spanie na bruchu, bolo podľa jej slov kvôli obrovskému poprsiu takmer nemožné.  

 

Pixee má so svojou postavou na Instagrame už 70.000 fanúšikov. "Tieto kreslené postavičky reprezentujú ideal ženského tela," vysvetlila pre Daily Mail. "Chcem mať útly pás, veľký zadok, veľké prsia, veľké oči a veľmi peknú tvár," doplnila.

 

Posadnutá Pixee po operácii odignorovala rady odborníkov pre 6 týždňové hojenie a už o dva dni bola opäť v tesnom korzete. Budúci rok si plánuje z tváre odstrániť  tuk, aby sa jej líca viac priblížili k vymyslenému kreslenému stvoreniu.  "Byť plastová bábika je dosť finančne náročné na údržbu", priznala.

 

Pixee má aj upravenú dietu, v rámci korej konzumuje len ovocie, zeleninu a orechy väčšinou vo forme smoothie, nakoľko už nie je schopná zjesť mäso či chleba. Pixee pracuje ako modelka pre špecifické projekty, prijíma iba platenú prácu, a vždy vyžaduje aj preplatenie cestovných výdavkov.

 

img

 

img

 

img

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies