Šialené závislosti

NETKY.SK • 13 August 2016, 18:31 • 2 min
Šialené závislosti

BRATISLAVA - Závislosť je v medicíne choroba definovaná takto: duševný, prípadne aj telesný stav, ktorý je charakterizovaný prítomnosťou naliehavej túžby, alebo nepremožiteľnej potreby opakovane a periodicky privádzať do svojho tela príslušnú látku. Závislosti môžu byť rôzne. Na drogách, alkohole, automate ale dnes už aj závislosť od mobilného telefónu a mnoho iných. Ktoré to sú?

slovakia

left justify in out

Hygiena nie je veľkým priateľom

V tomto prípade nejde ani tak o závislosť ako o fóbiu. Umyť sa tak raz za dva mesiace? Aj tak sa dá existovať. Američanka Riah to takto robí skoro tri desiatky rokov. Má panickú hrôzu zo sprchy a kým vážne nesmrdí, sprchu nenavštáví ani omylom. Na jej obhajobu musíme dodať, že pre svoj ​​dobrý pocit používa ako náhradu za vodu a mydlo vlhčené detské obrúsky, 500 denne.

obrazokVankúš stále s vami

Kto by nemal rád svoj vankúš, na ktorý si pohodlne ľahne a sladko sníva? Všetci. A kto ho so sebou „vláči“ všade? Istá Tamara z USA . Dospelá žena, nad ktorej "príručnou batožinou" krúti hlavou celé jej okolie aj široká verejnosť. Slečna s ním chodí do kina, na prechádzky a dokonca ho vozí v aute na kolenách. Aby toho nebolo málo, dala mu meno a celých 18 hodín denne ho drží v podpazuší. Od roku 1982 ho vraj ešte nevyprali, ale podľa jej slov naozaj nesmrdí, ani nie je špinavý.

obrazok

Toaletný papier doslova „na zjedenie“

Skočiť si na záchod a ešte sa pri tom parádne naobedovať? Toto spojenie príjemného s užitočným už roky praktizuje Jade Sylvester z Veľkej Británie. Zatiaľ čo väčšina ľudí používa toaletný papier na očistu istých partií, táto dáma ho konzumuje po kilách. Akonáhle nezhltne niekoľko rolí na posedenie, má celý deň skazený a nie je vo svojej koži.

obrazok

Chutná keramika

Množstvo ľudí miluje cukríky alebo čokoládu. Lenže ak niekomu cukry nič nehovoria a radšej si strčí do pusy kus kvetináča či taniera, je to už kvapku zavádzajúce. Jedna slobodná matka z Ameriky by mohla rozprávať. Bianca má zhruba dvadsaťkrát denne nutkanie pojedať keramiku a nedokáže odolať. Niekedy poskytuje svojim chuťovým bunkám inú maškrtu. Popol z cigariet. Nutné dodať, že je to nefajčiarka.

obrazokKeď milujete svojho príbuzného

Austrálčanky Anna a Lucy DeCinqueovy chcú docieliť to, že ich od seba nikto nerozozná. Vzájomnou podobnosťou sú doslova posadnuté. Majú za sebou niekoľko plastických operácií, používajú rovnaký telefón aj účet na Facebooku, chodia do rovnakého zamestnania a obe majú aj spoločného priateľa. Všetci traja spolu spia v jednej posteli a náramne im to vyhovuje.

obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona