Šialené kombinácie zápasov na Bellator 149

NETKY.SK • 20 November 2015, 15:01 • 2 min
Šialené kombinácie zápasov na Bellator 149

NEW YORK - Royce Gracie proti Kenovi Shamrokovi a Kimbo Slice proti Dada 5000.

slovakia

left justify in out

Prvá dvojka je vlastne ich už tretí vzájomný zápas. Prvý krát sa spolu stretli v roku 1993 na prvom UFC s názvom The Beginning, kde Royce zvíťazil nad Shemrokom so škrteným zo zadnej pozície. Vtedy sa ešte zápasilo v štýle pyramídy. Takže víťaz mal za večer aj tri štyri zápasy. Prvým z nich sa stal presne Royce Gracie. Ich druhý vzájomný zápas sa konal potom v roku 1995 na UFC 5 The Return Of The Beast. Tento zápas skončil po 36 minútach nerozhodne.

 

Shamrok sa do octagonu vrátil po 5 rokoch na gala Bellator 138 kedy zápasil s Kimbo Slicom. Zápas mu nevyšiel podľa predstáv a prehral v druhom kole. Jedná sa o legendárnu osobnosť MMA. Na svojom konte má 44 profi zápasov a kariéru začínal v roku 1993.

 

Gracie mal zápas naposledy v roku 2007 na K1-Heros Dynamit, kde vyhral nad Kazushim Sakurabom. Na konte má 16 profi zápasov. Medzi zápasnícke legendy sa zapísal po tom keď z prvých štyroch UFC vyhral tri. Na štyroch kolách mal dokopy 11zápasov!

 

Povedzme si úprimne slávne časy majú obi dvaja už za sebou. Shamrock má 51 rokov, Gracie 48 ako hlavný zápas to určite nebude oku lahodiaci zážitok, ale predsa len sa v octagone stretnú dve legendy tak si to zaslúži patričný rešpekt. Klebetilo sa o tom, že novo vzniknutá organizácia Rizin FF by chcela sformovať akúsi Masters Ligu kde by si staré legendy mohli vybavovať svoje "staré" účty.

 

Kimbo vs Dada

Dada bol pouličný bitkár ktorého MMA skóre sú 2 výhry a 0 prehier. Kimbo záčínal taktiež na ulici odkiaľ sa prepracoval až do UFC kde má bilanciu 1-1. Celkovo má odzápasených 7 zápasov z toho 5 výhier. Ťažko povedať čo môžeme od zápasu očakávať, obi dvaja sú strašne agresívny no v octagone ešte neukázali nič výnimočného.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies