Šialene drahý obed s Warrenom Buffettom: Singapurčan zaplatil 2,2 milióna!

NETKY.SK • 9 Jún 2014, 10:10 • 2 min
Šialene drahý obed s Warrenom Buffettom: Singapurčan zaplatil 2,2 milióna!

OMAHA - Singapurčan Andy Chua zvíťazil s ponukou 2,2 milióna USD (1,61 milióna eur) v tohtoročnej súťaži o možnosť obedovať s legendárnym americkým podnikateľom Warrenom Buffettom. DPA dodáva, že Buffett je tretím najbohatším investorom na svete a jeho rady sa pokladajú za mimoriadne cenné.

slovakia

left justify in out

Buffett organizuje súťaž o možnosť poobedovať s ním tradičný biftek a zapiť ho červeným vínom od roku 2000. Peniaze, ktoré za akciu Buffett získa, venuje charitatívnej organizácii Glide. V San Franciscu pomáha bezdomovcom a iným ľuďom v akútnej a dlhodobej núdzi.

 

Sumy za obed s Warrenom Buffettom časom rástli od 25.000 do takmer 3,5 milióna USD. Vlani aukcia na platforme Ebay 1 vyniesla milión dolárov. Pre porovnanie: Obed so šéfom Apple Timom Cookom, ktorý sa uskutočnil minulý mesiac, stál víťaza takmer 330.000 USD. 

 

Americký magazin Forbes odhaduje Buffettov majetok na 66 miliárd USD.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona