Šialená stávka Libora Hudáčka: Ak dá päť gólov, jeho švagra čaká radikálna zmena účesu

NETKY.SK • 6 Máj 2016, 16:52 • 2 min
Šialená stávka Libora Hudáčka: Ak dá päť gólov, jeho švagra čaká radikálna zmena účesu

PETROHRAD - Zo slovenských hokejistov srší pred štartom MS veľká pohoda. Nechýba im však motivácia, ktorú v prípade Libora Hudáčka dotvára uzavretá stávka s potenciálnym švagrom.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný krídelník sa už pred odletom do Petrohradu vyjadril, že zabávať chce nielen v kabíne, ale aj na ľade. K lepším výkonom ho môže "vyhecovať" čerstvá stávka. "S priateľkiným bratom som sa stavil, že si nafarbí vlasy na ružovo, ak strelím päť gólov na šampionáte," prezradil Hudáček. Talentovaný útočník s humorom v krvi je odhodlaný stanovenú hranicu naplniť: "No jasné, bez váhania."

 

Podobné veci len podčiarkujú obrovskú pohodu v mladom kolektíve. "Pohoda musí byť, aj keby na chleba nebolo. Zatiaľ nikto nič nerieši, ale už to pôjde do hokejového ošiaľu. Mali sme dva dni na to, aby sme si zatrénovali, spotili sa. V sobotu to už vypukne naplno," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies