Šialená mamička urobila svojmu bábätku nebezpečnú manikúru

NETKY.SK • 30 Marec 2021, 07:48 • 2 min
Šialená mamička urobila svojmu bábätku nebezpečnú manikúru

Počas momentátlnej pandemickej situácie nás už takmer nič neprekvapí! Našla sa jedna "zodpovedná" mamička, ktorá sa na sociálnej sieti pochválila manikúrou, ktorú urobila svojmu bábätku.

slovakia

left justify in out

Fotografia manikúry bábätka sa stala virálnou. Ľudia boli zhrození z predstavy, ako by si dieťa mohlo ublížiť s takými "pazúrmi". No žena, ktorá fotografiu zverejnila zrejme podniká v oblasti detskej manikúry.

 

img

 

Obrázok zdieľaný na sociálnej sieti ukazuje, ako mama drží malú rúčku dieťaťa  predvádza super špicaté nechty. Žena ďalej v príspevku ponúkala podobnú manikúru za lacnú cenu. Ľudia však okamžite prejavili znechutenie a obavy, aby si dieťa neublížilo. „Je to veľmi nebezpečné. Bábätká sa často strkajú do očí alebo do tváre a dokonca aj bez nechtov urobia škrabance. To je hlúposť a dieťaťu to ublíži,“ komentovala jedna zo sledujúcich.

 

img

 

Matka dokonca zverejnila viacero druhov manikúry na tej istej detskej ruke. Verejnosť dúfa, že to bola umelo vytvorená fotografia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies