Sia prezradila, že svoj nový singel pôvodne napísala pre Adele

NETKY.SK • 9 September 2015, 15:28 • 2 min
Sia prezradila, že svoj nový singel pôvodne napísala pre Adele

LOS ANGELES - Austrálska speváčka Sia predstaví 26. septembra nový singel s názvom Alive, ktorý pôvodne napísala pre Adele. V rozhovore pre RTV Slovenija uviedla, že Adele túto skladbu na poslednú chvíľu odmietla, a preto sa ju nakoniec rozhodla nahrať samotná Sia.

slovakia

left justify in out

"Je to pieseň o jej živote, takže teraz vlastne spievam z jej perspektívy," vysvetlila 39-ročná rodáčka z Adelaide. Skladba bude prvou ukážkou z jej pripravovanej siedmej štúdiovky This Is Acting obsahujúcej práve piesne, ktoré napísala pre iných interpretov. Termín jej vydania nie je zatiaľ známy. Speváčka v súčasnosti okrem toho pripravuje aj film s názvom Sister, na ktorom sa podieľa ako režisérka a spoluscenáristka.

 

Sia Kate Isobelle Furler má na konte zatiaľ šesť štúdiových albumov - OnlySee (1997), Healing Is Difficult (2001), Colour The Small One (2004), Some People Have Real Problems (2008), We Are Born (2010) a 1000 Forms Of Fear (2014). Speváčka často spolupracuje s inými interpretmi. S Davidom Guettom sa podieľala na skladbe Titanium a s rapperom Flo Ridom zas na piesni Wild Ones. Napísala tiež niekoľko skladieb pre americkú speváčku Christinu Aguileru alebo pomáhala zložiť hit Diamonds barbadoskej speváčky Rihanny. Sia v minulosti spolupracovala aj s duom Zero 7 či hudobníkom Beckom. V auguste 2014 sa vydala za filmára Erika Andersa Langa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies