Shooter Jennings zverejnil coververziu piesne Davida Bowieho

NETKY.SK • 19 Február 2016, 16:15 • 2 min
Shooter Jennings zverejnil coververziu piesne Davida Bowieho

BRATISLAVA - Americký hudobník a spevák Shooter Jennings zverejnil coververziu piesne Cat People (Putting Out Fire), v ktorej hosťuje aj Marilyn Manson. Skladbu pôvodne nahral zosnulý David Bowie pre film Mačací ľudia (1982), inú verziu zaradil na svoj album Let's Dance (1983).

slovakia

left justify in out

Novinka sa bude nachádzať na nahrávke Countach (For Giorgio), ktorú 36-ročný Jennings vydá 26. februára na vinyle a 11. marca na CD či v digitálnej forme. Nahrávka bude podľa oficiálneho popisu obsahovať skladby, ktoré "napísal alebo inšpiroval priekopník v hudobnej produkcii Giorgio Moroder". Countach (For Giorgio) ponúkne celkovo deväť piesní, na ktorých sa okrem 47-ročného Mansona podieľali aj Steve Young, Richard Garriott de Cayeux a Brandi Carlile.
Album uvedie na trh vydavateľstvo Black Country Rock Media, ktoré založil Jennings. Názov spoločnosti odkazuje na pieseň Black Country Rock z albumu The Man Who Sold the World (1970) spomínaného Davida Bowieho, ktorý 10. januára vo veku 69 rokov podľahol rakovine. Legendárny hudobník bol pre Jenningsa veľkou inšpiráciou, a keď zomrel, plakal podľa vlastných slov ako malé dieťa.

 

 


Waylon Albright "Shooter" Jennings vydal debutový album Put the "O" Back in Country v roku 2005. Odvtedy ponúkol štúdiovky Electric Rodeo (2006), The Wolf (2007), Black Ribbons (2009), Family Man (2012) alebo The Other Life (2013). Predvlani vydal EP Don’t Wait Up (For George). V snímke Walk the Line (2005) o živote Johnnyho Casha stvárnil svojho zosnulého otca Waylona Jenningsa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies