SHMÚ vydal nadnes výstrahy pre celé územie Slovenska

NETKY.SK • 16 Júl 2010, 11:24 • 2 min
SHMÚ vydal nadnes výstrahy pre celé územie Slovenska

SHMÚ vydal nadnes výstrahy pre celé územie Slovenska

slovakia

left justify in out

Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal v súvislosti s dnešným počasím na území Slovenska viacero výstrah. Informuje o tom na svojej webovej stránke.
      Výstraha druhého stupňa pre vysoké teploty platí dnes od 10.10 h do 20.10 h v regiónoch: severozápad, Záhorie, Horné Ponitrie, Podunajská nížina - západ aj východ, Stredné Pohronie, juh stredného Slovenska. Teplota sa na spomínanom území môže vyšplhať na 33-36 stupňov Celzia.
      V regiónoch Horehronie, Gemer, Šariš, juhovýchod a krajný východ platí dnes od 11.10 h do 20.10 h v súvislosti s vysokými teplotami výstraha prvého stupňa. Vo viacerých okresoch týchto regiónov môže teplota dosiahnuť 33-36 stupňov Celzia.
      V súvislosti s búrkami vydal výstrahu prvého stupňa, ktorá platí dnes od 12.10 h do 17. júla 00.00 h v nasledovných regiónoch: severozápad, Záhorie, Horné Ponitrie, Podunajská nížina - západ aj východ, Stredné Pohronie, juh stredného Slovenska, Horehronie, Gemer, Orava, Kysuce, Liptov, Spiš, severovýchod, Šariš, juhovýchod a krajný východ.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona