Shiffrinová len v slalome a obrovskom slalome

NETKY.SK • 6 Február 2017, 22:04 • 2 min
Shiffrinová len v slalome a obrovskom slalome

ST. MORITZ - Američanka Mikaela Shiffrinová môže získať len dve zlaté medaily na nadchádzajúcich majstrovstvách sveta v alpskom lyžovaní v St. Moritzi. Líderka Svetového pohára aj hodnotenia slalomu sa rozhodla, že na vrchole sezóny bude štartovať iba v technických disciplínach, teda v slalome a obrovskom slalome. Informovali o tom organizátori.

slovakia

left justify in out

Pôvodne sa predpokladalo, že 21-ročná slalomová stálica si vyskúša aj superobrovský slalom a o medailu sa pokúsi aj v alpskej kombinácii či tímovej súťaži, kde majú Američania vysoké ambície. Shiffrinová sa nedávno v tzv. mestských pretekoch v paralelnom slalome v Štokholme tešila z 28. triumfu v bojoch o krištáľové glóbusy. Vo finále tam zdolala Slovenku Veroniku Velez-Zuzulovú, pred ktorou má na čele SP v slalome náskok 145 bodov. Ešte predtým v talianskej Cortine Shiffrinová skončila v super G štvrtá, čo bolo jej najlepšie umiestnenie v kariére v kĺzavej disciplíny v rámci SP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona