Shia LaBeoufa znásilnila neznáma žena

NETKY.SK • 29 November 2014, 14:09 • 2 min
Shia LaBeoufa znásilnila neznáma žena

LONDÝN - Americký herec Shia LaBeouf priznal, že ho znásilnila neznáma žena. K incidentu došlo tento rok vo februári počas projektu #IAMSORRY, v rámci ktorého 28-ročný herec sedel osamote, v tichosti a s papierovým vreckom na hlave v losangeleskej Cohen Gallery, pričom do miestnosti vstupovali po jednom ľudia a hercovi mohli čokoľvek urobiť alebo povedať.

slovakia

left justify in out

Mohli si tiež vziať nejakú rekvizitu, ktorú im ponúkali pred vstupom, ako napríklad ružové ukulele, rôzne cukrovinky alebo bič. "Prišla za mnou jedna žena, ktorej priateľ bol za dverami. Približne desať minút ma bičovala po nohách, potom ma vyzliekla a znásilnila ma. Čakali tam ďalšie stovky ľudí a keď vyšla von, mala rozstrapatené vlasy a rozmazaný rúž. Nebolo to dobré, nie len pre mňa, ale aj pre jej priateľa. A navyše, moja priateľka (Mia Goth, pozn. SITA) tam tiež čakala, pretože bol Valentín a ja som bol v galérii. Tá správa sa, samozrejme, medzi čakajúcimi ľuďmi rozšírila. Keď moja priateľka vošla do vnútra, požadovala odo mňa vysvetlenie. Nemohol som rozprávať, takže sme obaja len v tichosti sedeli. Veľmi to bolelo," uviedol herec v rozhovore pre britský mesačník Dazed.

 

Shia LaBeouf zaujal v roku 2004 vo filme Ja, robot. Neskôr si zahral v snímkach Constantine (2005), Atentát v Ambassadore (2006) a celosvetovú popularitu mu priniesol prvý film zo série Transformers (2007). Nasledovali úlohy v snímkach Disturbia (2007), Oko dravca (2008), Indiana Jones a Kráľovstvo krištáľovej lebky (2008), New York, milujem ťa (2008), Transformers: Pomsta porazených (2009), Wall Street: Peniaze nikdy nespia (2010), Transformers 3 (2011), Zem bez zákona (2012), Pravidlá mlčania (2012), The Necessary Death of Charlie Countryman (2013) či Nymfomanka (2013). Vo štvrtok 13. novembra uviedli do slovenských kín film Železné srdce, v ktorom si LaBeouf zahral po boku Brada Pitta, Logana Lermana či Michaela Peňu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona