Sherwooda na lavičke Aston Villy nahradil Garde

NETKY.SK • 2 November 2015, 18:40 • 2 min
Sherwooda na lavičke Aston Villy nahradil Garde

BIRMINGHAM - Nástupcom Tima Sherwooda na pozíciu hlavného trénera Aston Villy v najvyššej anglickej futbalovej súťaži Premier League sa stal Rémi Garde.

slovakia

left justify in out

Niekdajší francúzsky reprezentant podpísal zmluvu do júna 2019. V mužstve z Birminghamu bude už piatym trénerom za ostatných päť rokov. Jeho hlavnou úlohou bude odpútať Aston Villu z posledného miesta 20-člennej Premier League, v ktorej jeho noví zverenci nazbierali v desiatich dueloch iba štyri body. "Je pre mňa veľkou cťou viesť takýto klub," povedal 49-ročný Garde, ktorý ešte ako obranca či defenzívny stredopoliar získal anglický titul s londýnskym Arsenalom v roku 1998. Jeho trénerská kariéra mala doteraz iba jednu zastávku, v rokoch 2011 až 2014 pracoval v tíme Olympique Lyon. Trénerskú premiéru absolvuje pravdepodobne už v pondelok večer na pôde londýnskeho Tottenhamu Hotspur.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies