Sheringham sa stal trénerom ofenzívy West Hamu United

NETKY.SK • 30 Máj 2014, 13:04 • 2 min
Sheringham sa stal trénerom ofenzívy West Hamu United

LONDÝN - Bývalý anglický futbalista Teddy Sheringham prijal ponuku na miesto trénera ofenzívnych činností klubu West Ham United.

slovakia

left justify in out

Svoju funkciu bude v tíme účastníka Premier League vykonávať na polovičný úväzok. Informáciu priniesla agentúra Reuters.
     

Sheringham, ktorý vo svojej aktívnej kariére vyhral s Manchestrom United okrem troch ligových titulov aj Ligu majstrov, pôsobil aj v drese kladivárov. Dres tímu z východného Londýna obliekal tri sezóny.
     

"Tréner Sam Allardyce mi pred týždňom zavolal a spýtal sa ma, či si viem predstaviť svoje pôsobenie v mužstve po jeho boku. Bolo naozaj ťažké odolať," uviedol 48-ročný bývalý anglický reprezentant. 
     

Allardyce bol v minulej sezóne pod paľbou kritiky fanúšikov West Hamu. Sheringham bol do klubu povolaný, aby zlepšil ofenzívu tímu, ktorý zaznamenal v 40 zápasoch len 38 gólov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona