Sheffield Wednesday vyhodil Jonesa, kouč vidí chybu v hráčoch

NETKY.SK • 2 December 2013, 13:00 • 2 min
Sheffield Wednesday vyhodil Jonesa, kouč vidí chybu v hráčoch

LONDÝN - Anglický druholigový futbalový klub Sheffield Wednesday prepustil trénera Dava Jonesa. V nedeľu o tom informovala oficiálna stránka "sov".

slovakia

left justify in out

Sheffield Wednesday prehral v sobotňajšom stretnutí na pôde Blackpoolu 0:2 a na svojom konte má v tomto ročníku The Championship jediné víťazstvo. "Dava Jonesa sme uvoľnili z funkcie s okamžitou platnosťou. Klub sa mu chce poďakovať za jeho prácu a želá mu všetko dobré," uvádza sa vo vyhlásení na webe predposledného tímu druhej najvyššej anglickej súťaže.

"Vyhadzov pre trénera nie je cesta dopredu," vyhlásil po sobotňajšej prehre Jones. "Hráči musia začať premieňať príležitosti. Nemám čarovný prútik. Problémom je, že hráči majú strach - to však celú vec len zhoršuje," uviedol Jones a dodal: "Je to frustrujúce. Pracujete na zlepšení a sledujete postupné zmeny k lepšiemu, futbalisti však tiež nesú zodpovednosť."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies