Sheenova exmanželka Brooke Mueller je opäť na liečení

NETKY.SK • 1 Jún 2012, 19:04 • 2 min
Sheenova exmanželka Brooke Mueller je opäť na liečení

Sheenova exmanželka Brooke Mueller je opäť na liečení

slovakia

left justify in out

img

Brooke Mueller, exmanželka herca Charlieho Sheena, je opäť na liečení. Zdroj blízky herečke to potvrdil pre portál TMZ.com. Podľa tohto zdroja mala Mueller nastúpiť na liečenie už pred niekoľkými týždňami, po tom, čo navštívila Charlieho Sheena.

Tridsaťštyriročná Mueller už tento rok bola na liečení, na ktorom sa mala zbaviť závislosti od drog. K tomuto kroku sa odhodlala po tom, čo ju v decembri zatkli za napadnutie ženy a držbu kokaínu. Za tieto prečiny vyviazla len s podmienečným trestom, musí však chodiť na pravidelné testy. V prípade, že by v jej tele našli stopy po drogách, by pravdepodobne šla za mreže. Mueller z liečenia v Cirque Lodge v Utahu odišla vo februári, pričom jej hovorca Steve Honig v rozhovore pre RadarOnline.com povedal, že sa úspešne zbavila závislosti od drog a alkoholu.

Mueller a Sheen sa zosobášili 30. mája 2008 a 14. mája 2009 sa im narodili dvojičky Max a Bob. Herec však 25. decembra 2009 počas dovolenky v Aspene napadol Mueller po tom, čo mu oznámila, že sa chce rozviesť. Na súde sa k útoku priznal, ale na základe dohody o vine a treste sa pobytu vo väzení vyhol, strávil však istý čas v odvykacom zariadení. Pár sa rozviedol v máji 2011.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies