FOTO a VIDEO She's Mercedes v Trenčíne: Deň pre ženy s dotykom luxusu

NETKY.SK • 11 Október 2016, 16:21 • 2 min
FOTO a VIDEO She's Mercedes v Trenčíne: Deň pre ženy s dotykom luxusu

TRENČÍN - V meste módy sa v nedeľu (9.10.) uskutočnil luxusný, ženský deň s bohatým programom. Kozmetické a vlasové štúdiá, módne a šperkárske ateliéry sa starali o ženskú krásu pod záštitou nadčasovej legendy Mercedes-Benz.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Hlavným organizátorom bol Motor-Car Trenčín, s.r.o na čele s riaditeľom Ing. Andrejom Helešom. Pre dámy bol nachystaný bohatý celodenný program, ktorý moderovala herečka Zuzana Laurinčíková. Hlavnou atrakciou boli prezentácie šperkov z dielne Elisha Fox a KAMEA, ktorá predstavila novú, luxusnú kolekciu svadobných prsteňov. O módne poradenstvo spojené s prehliadkou sa postarala  slovenská návrhárka Veronika Kostková, Viera Gimecká pomáhala dámam pri výbere športového oblečenia a radila ako sa najlepšie starať o svoje telo. Mudr. Igor Bukovský prednášal o zdravej strave a udržovaní perfektnej kondície.

 

 

Samozrejme nemohli chýbať rôzne kozemtické a vlasové štúdiá. S Declare si mohli dámy urobiť diagnostiku pleti, GLAM studio predstavila líčenie s kozmetickou značkou Mary Kay, Igor Novosad vytváral krásne účesy počas celého programu. Súčasťou programu bola aj ochutnávka vína od Vinotéky Barriq, ktorá ponúkla hosťom špeciálne, nealkoholické víno. 

 

Exkluzívnym hosťom bola známa herečka a speváčka Barbora Švidraňová, ktorá spievala so svojím bratom Šimonom Švidraňom. "Cítim sa tu úžasne, celá akcia je perfektne zorganizovaná, decentná a elegantná ako samotný Mercedes!" Herečka si vyskúšala v spoločnosti pána riaditeľa Heleša aj najnovší športový model Mercedesu. "Milujem rýchle autá, a týchto 500 koní pod kapotou mi skutočne rozbúchalo srdce! Pán riaditeľ mi dokonca povedal, že som bola so všetkých mužov najrýchlejšia na predvádzacej jazde!" - povedala Švidraňová pre Netky.sk




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies