She & Him streamujú album Classics

NETKY.SK • 25 November 2014, 16:21 • 2 min
She & Him streamujú album Classics

USA - Americké duo She & Him sprístupnilo prostredníctvom webstránky www.npr.org na vypočutie očakávaný album Classics. Zooey Deschanel a M. Ward plánujú nahrávku oficiálne vydať 2. decembra.

slovakia

left justify in out

Štúdiovka ponúkne dovedna 13 coververzií skladieb ako Teach Me Tonight, Unchained Melody, Stay Awhile, Oh No, Not My Baby, Stars Fell On Alabama a ďalších, ktoré v minulosti naspievali Frank Sinatra, The Righteous Brothers, Dusty Springfield, Aretha Franklin či Billie Holiday. Dvojica na nahrávke spolupracovala aj s 20-členným orchestrom.

 

Tridsaťštyriročná Deschanel, ktorá sa venuje tiež herectvu, a Matthew Stephen "M." Ward pôsobia na scéne ako She & Him od roku 2006. O dva roky neskôr vydali debutový album Volume One, po ktorom nasledovali štúdiovky Volume Two (2010), A Very She & Him Christmas (2011) a Volume 3 (2013). Druhá spomínaná nahrávka obsadila v americkom albumovom rebríčku Billboard 200 šieste miesto, čo je zároveň zatiaľ najväčší úspech formácie v tejto hitparáde. Dvojica nahrala aj skladbu So Long na soundtrack filmu Macko Pu (2011), ktorú nominovali na prestížnu cenu Grammy. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.nme.com a archívu agentúry SITA. 

 


Tracklist albumu She & Him - Classics: 
01 Stars Fell On Alabama 
02 Oh No, Not My Baby 
03 It's Not For Me To Say 
04 Stay Awhile 
05 This Girl's In Love With You 
06 Time After Time 
07 She 
08 Teach Me Tonight 
09 It's Always You 
10 Unchained Melody f. The Chapin Sisters 
11 I'll Never Be Free 
12 Would You Like To Take A Walk? 
13 We'll Meet Again



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies