Shaw sa v piatok podrobí druhej operácii zlomenín na pravej nohe

NETKY.SK • 18 September 2015, 11:36 • 2 min
Shaw sa v piatok podrobí druhej operácii zlomenín na pravej nohe

EINDHOVEN - Obranca Manchestru United Luke Shaw sa v piatok bude musieť podrobiť v Holandsku druhej operácii pravej nohy. Anglický reprezentant utrpel v utorňajšom dueli futbalovej Ligy majstrov na ihrisku PSV Eindhoven po nebezpečnom zákroku domáceho Hectora Morena zlomeninu holennej kosti i ihlice.

slovakia

left justify in out

Shawa po dlhom ošetrovaní z trávnika odniesli na nosidlách s kyslíkovou maskou na tvári. Dvadsaťročný hráč absolvoval hneď po zápase operáciu v nemocnici Sv. Anny v meste Geldrop a s výpravou sa domov nevrátil. Z Holandska by ho predstavitelia Manchestru United chceli späť do Anglicka transportovať cez víkend v prípade, že druhá operácia dopadne úspešne. Informovali o tom britské médiá.

 

Shawa v inkriminovanom stretnutí vyniesli z trávnika už po 15 minútach. Pri jeho dravom prieniku do šestnástky sa voči nemu vyrútil domáci bek Moreno a bezohľadnou vkĺzačkou mu rozťal kosti v nohe na dve polovice. Zasiahol aj loptu a tak rozhodca Nicola Rizzoli nechal surový zákrok nepotrestaný, namiesto penalty ukázal na rohový kop.

 

Podľa kouča United Louisa van Gaala bude Shaw mimo hry asi šesť mesiacov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies