Sharon Osbourne si neváhala kvôli manželovi porezať zápästie

NETKY.SK • 19 September 2014, 08:33 • 2 min
Sharon Osbourne si neváhala kvôli manželovi porezať zápästie

LONDÝN - Manželka britského hudobníka Ozzyho Osbourna Sharon si v minulosti dobrovoľne porezala zápästie, aby tak rockerovi dokázala svoju lásku. Šesťdesiatjedenročná rodáčka z Londýna to prezradila v šou The Talk, v ktorej rozoberali tajomstvá.

slovakia

left justify in out

„Mala som vtedy 27, v tom čase sme s Ozzym spolu ešte len randili, a jeden večer sme veľa pili. Oslavovali sme a približne o štvrtej ráno mi hovorí 'Ako veľmi ma naozaj miluješ?' a ja som povedala 'Spravila by som pre teba čokoľvek, zbožňujem ťa... Dala by som za teba život. Ukážem ti ako veľmi ťa milujem, zomrela by som pre teba.' A tak som sa vybrala k stolíku, kde bol steakový nôž. Vzala som ho a povedala som mu 'Takto veľmi ťa milujem.' a viackrát som si zarezala do zápästia,“ prezradila. 

 

Sharon si vtedy spôsobila také hlboké rezné rany, že jej museli privolať sanitku. Záchranári si mysleli, že chcela spáchať samovraždu a nepomohli ani argumenty, že bola opitá a príliš dramatická. Skončila tak nedobrovoľne v nemocnici a za svoju nerozvážnosť sa dodnes tak hanbí, že o tom nikdy nepovedala ani svojim deťom. Každému, kto sa jej neskôr pýtal, ako prišla k jazvám, podľa vlastných slov hovorila, že ju napadol pes. 

 

Sharon Osbourne sa stala známou predovšetkým vďaka reality šou Osbourneovci (2003 - 2005), neskôr účinkovala ako porotkyňa napríklad v súťažiach America's Got Talent a The X Factor. V súčasnosti je jednou z moderátoriek televíznej šou The Talk (2010). So spomínaným Ozzym Osbournom má dve dcéry, 31-ročnú Aimee a 29-ročnú Kelly, a 28-ročného syna Jacka. Dvojica sa zosobášila v roku 1982. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona