Shaquille O'Neal sa stal spolumajiteľom Kings

NETKY.SK • 24 September 2013, 12:45 • 2 min
Shaquille O'Neal sa stal spolumajiteľom Kings

SACRAMENTO - Kalifornskému Sacramentu sa nielenže podarilo udržať v meste klub basketbalovej NBA, ale navyše do Kings vstúpil ako menšinový spolumajiteľ štvornásobný šampión súťaže Shaquille O'Neal.

slovakia

left justify in out

Potvrdil to indický podnikateľ Vivek Ranadive, ktorý v máji kúpil organizáciu za 534 miliónov dolárov, čím zabránil jej presťahovaniu do Seattlu. "Pridajte sa ku mne a privítajte v Sacramente Kings Shaqa. Odtiaľto je už iba jedna možná cesta," oznámil zakladateľ softvérovej spoločnosti na sociálnej sieti Twitter.

"Verím, že Vivek, Mark Mastrov (ďalší spolumajiteľ - pozn.), ja, tím a celá organizácia dokážeme klub dostať tam, kam patrí. Poviem vám, že naše plány sa vám budú páčiť. Zaujala ma nová vízia, noví Kings, všetko nové. Vždy som chcel byť súčasťou niečoho podobného," povedal O'Neal, ktorý v roku 2002 ako hráč oveľa úspešnejšieho kalifornského klubu Los Angeles Lakers nazval "Kráľov" posmešne "Kráľovnami". Športová televízia ESPN označila Sacramento Kings za najhorší spomedzi 122 klubov v kombinovanom poradí NBA, hokejovej NHL, bejzbalovej MLB a NFL v americkom futbale. Tím nepostúpil do play-off už sedem sezón za sebou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies