Shaq sa ospravedlnil mužovi, z ktorého si predtým uťahoval

NETKY.SK • 1 Máj 2014, 15:40 • 2 min
Shaq sa ospravedlnil mužovi, z ktorého si predtým uťahoval

DETROIT - Najprv nemiestne žarty na sociálnej sieti a potom ospravedlnenie a žiadosť o priateľstvo.

slovakia

left justify in out

Bývalý skvelý basketbalista Shaquile O´Neal sa verejne ospravedlnil Jahmelovi Binionovi, z ktorého si nemiestne uťahoval prostredníctvom sociálnej siete. Binion trpí špecifickým druhom choroby s názvom ektodermálna dysplázia, ktorá postihuje tvár, zuby a vlasy. Keď videl O´Neal fotku tohto človeka so znetvorenou tvárou, sám sa nechal odfotiť v podobnej póze s veľaravnou grimasou, čím imitoval Biniona. Túto fotku zverejnil vedľa Binionovej tváre na Instagrame. "Je smutné, že človek, ktorý je pre mnoho ľudí vzorom konania, sa znížil k niečomu takému. Jeho totiž môžu nasledovať ďalší, keďže vidia, že on si to môže dovoliť," zamyslel sa Binion. Populárny "Shaq" O´Neal (42), ktorý odišiel do basketbalového dôchodku v roku 2011, si neskôr uvedomil rozsah a možné následky svojho počínania. Prostredníctvom Twiiteru sa ospravedlnil a požiadal Biniona o priateľstvo.

 

"Verím, že oddnes budem mať nového kamaráta Jahmela. Je to skvelý chlapík," napísal na Twitteri O´Neal. Bývalý skvelý pivot je vlastníkom troch prsteňov za víťazstvo v NBA. Všetky tri získal v rokoch 2000 - 2002 v drese Los Angeles Lakers. Neskôr si obliekal aj dresy Miami Heat, Phoenix Suns, Cleveland Cavaliers a Boston Celtics. 

 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona