Shania Twain prezradila veľké tajomstvo: V detstve zažívala strašné veci!

NETKY.SK • 5 Jún 2018, 11:29 • 2 min
Shania Twain prezradila veľké tajomstvo: V detstve zažívala strašné veci!

Kanadská speváčka Shania Twain prvýkrát verejne prehovorila o útrapách zo svojho detstva.

slovakia

left justify in out

Nie každý má to šťastie a prežije idylické detstvo. Svoje o tom vie aj obľúbená speváčka Shania Twain, ktorá to vôbec nemala ľahké.

 

Keď mala len dva roky, jej matka sa rozviedla s jej biologickým otcom a vzala si Jerryho Twaina, ktorý speváčku aj jej sestru Jill prijal za svoje adopciou. Keď mala Shania desať rokov, nevlastný otec ju začal zneužívať. „Nepôjdem do detailov, ale je dôležité o týchto veciach hovoriť. Preto mi nevadí, že to hovorím. Ľudia tak pochopia, že aj toto sa dá prežiť. (...) Sexuálne zneužívanie ide ruka v ruke s fyzickým a psychickým, keď je agresorom niekto, koho poznáte. Naučila som sa to blokovať sama v sebe. Sama sebe som povedala: Dobre, s touto osobou niečo nie je v poriadku a nie je to dobrý človek“ uviedla speváčka.

 

Shania vyrastala vo veľmi skromných pomeroch, preto odmalička vystupovala v rôznych pohostinstvách, kde zarábala spevom. Napriek všetkým problémom, ktoré rodinu sprevádzali, odmietla odísť. Nechcela dopustiť, aby sa rozdelili. Došlo k tomu až v dôsledku tragédie, kedy sa Shaniin otčim aj matka zabili pri dopravnej nehode. Twain mala vtedy len 22 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies