Shania Twain pre zdravotné problémy zrušila dva koncerty

NETKY.SK • 7 Október 2015, 12:45 • 2 min
Shania Twain pre zdravotné problémy zrušila dva koncerty

TORONTO - Kanadská speváčka Shania Twain dočasne pozastavila svoje turné Rock This Country. Prostredníctvom sociálnej siete Facebook jej zástupcovia oznámili, že pre zdravotné problémy zruší dve vystúpenia v USA.

slovakia

left justify in out

"Lekári Shanie Twain jej odporučili niekoľko dní oddychovať po tom, čo jej diagnostikovali infekciu dýchacích ciest," uvádza sa v príspevku na sociálnej sieti. Koncerty v Manchestri v štáte New Hampshire a Albany v štáte New York však neodohrá ani v náhradných termínoch. Dôvodom je jej plný koncertný kalendár. "Za spôsobené nepríjemnosti sa ospravedlňuje a za pochopenie ďakuje. Koncertná šnúra bude pokračovať 9. októbra v Quebecu," dodali na konci vyjadrenia.

 

Rock This Country je speváčkiným prvým turné po jedenástich rokoch a zároveň by malo byť aj posledným. Vystúpiť mala v 48 mestách v Severnej Amerike. "Toto je moje posledné turné. A užijem si ho naplno. Povedzme si to takto, chcem skončiť vo veľkom," povedala v marci v televíznej šou Good Morning America.

 

Country speváčka a skladateľka Shania Twain je päťnásobnou držiteľkou hudobnej ceny Grammy. Na konte má štúdiové albumy Shania Twain (1993), The Woman In Me (1995), Come on Over (1997) a Up! (2002). Vydala tiež memoáre s názvom From This Moment On (2011). V roku 2001 ju organizácia PETA zvolila za prvú najsexi vegetariánku. Na celom svete dosiaľ predala viac ako 80 miliónov kópií albumov. Na konte má hity ako Party for two, Man! I feel like a woman, Forever and for always, I'm Gonna Getcha Good!, That Don't Impress Me Much, Ka-Ching! alebo You're Still The One.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies