Shane MacGowan sa žení, na svadbe mu zahrá aj Johnny Depp

NETKY.SK • 26 November 2018, 20:54 • 2 min
Shane MacGowan sa žení, na svadbe mu zahrá aj Johnny Depp

BRATISLAVA - Do manželského chomúta v pondelok vo veku 60 rokov prvýkrát v živote vstupuje spevák Shane McGowan, známy najmä z pôsobenia v kultovej írskej folk-punkovej kapele The Pogues.

slovakia

left justify in out

Shane a jeho dlhoročná priateľka Victoria Clarke si povedali svoje "áno" v Kodani a večer ich čaká ešte svadobná párty s priateľmi. Ako párik prezradil médiám, pôvodne chceli svadbu pred novinármi utajiť, no nevyšlo im to, keďže informácie o nej sa začali rýchlo šíriť. Jedným z prominentných hostí na nočnej svadobnej párty bude aj Johnny Depp, ktorý novomanželom aj zahrá.

 


Johnny Depp nie je v hudbe žiadnym nováčikom, nahrával gitary napríklad na album Be Here Now kapely Oasis, ktorý vyšiel v roku 1997, a aktuálne pôsobí spolu s Aliceom Cooperom a Joem Perrym vo formácii Hollywood Vampires.

So Shaneom MacGowanom udržiava tento slávny herec blízke priateľstvo už viac ako dvadsať rokov.

Shane MacGowan sa narodil 25. decembra 1957 v anglickom Pembury a preslávil sa najmä ako spevák írsko-britskej kapely The Pogues. Formácia, ktorá skombinovala tradičný írsky folk s punkom, má na konte sedem radových albumov, ktoré vydala medzi rokmi 1984 a 1996, pričom ich najznámejším počinom je album If I Should Fall from Grace With God z roku 1988.

 

V roku 1991 sa cesty The Pogues a MacGowana na celých desať rokov oddelili, spevák si založil novú kapelu Shane MacGowan and The Popes, v roku 2001 sa však do The Pogues znovu vrátil. Začiatkom roku 2015 MacGowan oznámil, že skupina už nefunguje.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies