Shane Filan zo skupiny Westlife zbankrotoval

NETKY.SK • 14 Jún 2012, 21:41 • 2 min
Shane Filan zo skupiny Westlife zbankrotoval

Shane Filan zo skupiny Westlife zbankrotoval - Celebrity Člen írskej popovej skupiny Westlife Shane Filan vyhlásil bankrot. Spravil tak vo Veľkej Británii po tom, čo na súde v Surrey vyhlásil, že nedokáže splácať svoje dlhy.

slovakia

left justify in out

img

Člen írskej popovej skupiny Westlife Shane Filan vyhlásil bankrot. Spravil tak vo Veľkej Británii po tom, čo na súde v Surrey vyhlásil, že nedokáže splácať svoje dlhy. Filan vlastní spolu so svojím bratom Finbarrom spoločnosť Shafin Developments Limited, ktorú založili v roku 2004. Táto spoločnosť je od minulého mesiaca v likvidácii.

"Vyhlásiť bankrot bolo ťažké rozhodnutie, ale žiadna iná možnosť mi už neostávala. Spolu s viacerými finančnými a právnymi poradcami som sa niekoľko mesiacov snažil nájsť inú alternatívu, aby som sa bankrotu vyhol. Bohužiaľ sa mi to však nepodarilo. Snažil som sa zo všetkých síl, aby som svoje dlhy zredukoval a som zdrvený, že to došlo až k takémuto záveru. Teraz sa chcem sústrediť na zostávajúce koncerty turné Westlife a na záväzky voči skupine a potom sa pokúsim vybudovať novú budúcnosť pre svoju manželku, tri deti a seba," uviedol 32-ročný spevák vo vyhlásení.

Skupina Westlife vznikla v roku 1998, pričom spočiatku fungovala v zložení Nicky Byrne, Kian Egan, Mark Feehily, Shane Filan a Brian McFadden. Odvtedy vydali 10 štúdioviek, na svoje konto si pripísali 14 jednotiek v britskom singlovom rebríčku a na celom svete sa im podarilo predať 44 miliónov kópií svojich nahrávok. V roku 2004 skupinu opustil Brian McFadden, no ostatní pokračovali ďalej ako štvorica. Medzi ich najväčšie hity patria piesne Swear It Again alebo Flying Without Wings. Vlani v októbri oznámili, že po 14 rokoch ukončia svoje pôsobenie na hudobnej scéne. Naposledy by sa ako skupina mali predstaviť 23. júna na koncerte v Dubline.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies