Shakira zverejnila fotku s Piquém a tehotenským bruškom

NETKY.SK • 29 November 2012, 08:07 • 2 min
Shakira zverejnila fotku s Piquém a tehotenským bruškom

Shakira zverejnila fotku s Piquém a tehotenským bruškom - Celebrity Kolumbijská speváčka Shakira potešila svojich fanúšikov na sociálnych sieťach Facebook a Twitter zverejnením fotografie zo svojho súkromia. Tridsaťpäťročná hviezda na fotke vystavuje na o

slovakia

left justify in out

img

Kolumbijská speváčka Shakira potešila svojich fanúšikov na sociálnych sieťach Facebook a Twitter zverejnením fotografie zo svojho súkromia. Tridsaťpäťročná hviezda na fotke vystavuje na obdiv veľké tehotenské bruško ležiac na svojom o desať rokov mladšom partnerovi - Gerardovi Piquém. "Takto by som pokojne mohla stráviť ďalších deväť mesiacov," napísala v komentári k fotografii.
   Speváčka potvrdila vzťah s obrancom FC Barcelona v marci 2011. Prvé informácie o jej tehotenstve sa do médií dostali v druhej polovici júna, no jej manažment ich nepotvrdil. Španielsky magazín QMD! v auguste zverejnil zábery dvojice z ulíc Barcelony, na ktorých bolo vidieť speváčkino zaguľacujúce sa bruško. Ešte predtým mexická webová stránka TVNotas.com.mx zverejnila fotografie, na ktorých spoločne vchádzajú na oddelenie pre budúce mamičky gynekologickej kliniky v Miami. Pár oficiálne potvrdil, že bude mať prvého potomka až v septembri. 
   Shakira, celým menom Shakira Isabel Mebarak Ripoll, odštartovala svoju kariéru v roku 1991 nahrávkou Magia, ktorá je však pre komerčný neúspech v súčasnosti považovaná iba za promoalbum. Oficiálnym debutom sa tak stal až album Pies Descalzos (1996), po ktorom nasledovali postupne štúdiovky Dónde Están los Ladrones? (1998), Laundry Service (2001), Fijación Oral Vol. 1 (2005), Oral Fixation Vol. 2 (2005), She Wolf (2009) a Sale el Sol (2010). Okrem toho má na svojom konte aj štyri živé nahrávky a dve kompilácie. Medzi jej najväčšie hity patria skladby Whenever, Wherever; Underneath Your Clothes, La Tortura (feat. Alejandro Sanz), Hips Don't Lie (feat. Wyclef Jean), Beautiful Liar (feat. Beyoncé) či Waka Waka (This Time for Africa).

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona