Shakira sa pochválila fotografiou druhorodeného syna

NETKY.SK • 5 Február 2015, 12:46 • 2 min
Shakira sa pochválila fotografiou druhorodeného syna

BOGOTA - Kolumbijská speváčka Shakira zverejnila prostredníctvom služby Instagram prvú fotografiu syna Sashu, ktorý prišiel na svet 29. januára v nemocnici Quirón Teknon v Barcelone.

slovakia

left justify in out

Jeho otcom je španielsky futbalista Gerard Piqué, s ktorým má interpretka aj dvojročného Milana. „Mám nohy po ockovi. Vyzerá to, akoby som hral futbal celý život,“ napísala 38-ročná rodáčka z Barranquilly k záberu synčekovej bosej nohy. Meno Sasha je grécko-ruského pôvodu a znamená „ochranca ľudstva“ alebo „bojovník“.

 

Shakira, celým menom Shakira Isabel Mebarak Ripoll, odštartovala kariéru v roku 1991 nahrávkou Magia, ktorú však, takisto ako aj druhý počin Peligro (1993), pre komerčný neúspech v súčasnosti považujú iba za promoalbum. Oficiálnym debutom sa tak stal až album Pies Descalzos (1996), po ktorom nasledovali postupne štúdiovky Dónde Están los Ladrones? (1998), Laundry Service (2001), Fijación Oral Vol. 1 (2005), Oral Fixation Vol. 2 (2005), She Wolf (2009), Sale el Sol (2010) a Shakira (2014). Okrem toho má na konte aj niekoľko živých nahrávok. Medzi jej najväčšie hity patria skladby Whenever, Wherever, Underneath Your Clothes, La Tortura (feat. Alejandro Sanz), Hips Don't Lie (feat. Wyclef Jean), Beautiful Liar (feat. Beyoncé), Waka Waka (This Time for Africa) či Can't Remember to Forget You (feat. Rihanna). S Gerardom Piquém sa zoznámila v roku 2010 počas nakrúcania videoklipu k piesni Waka Waka (This Time for Africa), ktorá bola oficiálnou hymnou majstrovstiev sveta vo futbale. Ich vzťah oficiálne potvrdila v marci 2011. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona