Shakira ďakuje šampionátu 2010 za zmenu života

NETKY.SK • 13 Júl 2014, 13:22 • 2 min
Shakira ďakuje šampionátu 2010 za zmenu života

BRAZÍLIA - Kolumbijskej speváčke Shakire, ktorá bude hviezdou nedeľňajšieho záverečného ceremoniálu futbalových majstrovstiev sveta v brazílskom Riu de Janeiro, zmenili život futbal a svetový šampionát v roku 2010.

slovakia

left justify in out

Pred turnajom v Juhoafrickej republike sa stretla pri prezentácii jeho oficiálnej hymny Waka Waka (This Time for Africa) s obrancom FC Barcelona a španielskej reprezentácie Gerardom Piquém. Pár má v súčasnosti osemnásťmesačného syna. "Nikdy nezabudnem, že vďaka futbalu som stretla svoju životnú lásku. Ak by neboli majstrovstvá sveta, potom by tu nebol ani môj syn Milan," priznala 37-ročná Shakira, ktorá v nedeľu na štadióne Maracana zaspieva po boku brazílskeho perkusionistu a speváka Carlinhosa Browna skladbu La La La (Brazil 2014). Kolumbijská hviezda už vystupovala na záverečných ceremoniáloch MS 2006 v Berlíne a 2010 v Johannesburgu. Ďalšími účinkujúcimi na pódiu na Maracane budú mexicko-americký gitarista Carlos Santana, americký hip-hopový hudobník Wyclef Jean a brazílsky spevák Alexandre Pires. Vystupovať bude aj jedna zo škôl samby z Ria de Janeiro. 

 

Shakira, celým menom Shakira Isabel Mebarak Ripoll, odštartovala kariéru v roku 1991 nahrávkou Magia, ktorú však, takisto ako aj druhý počin Peligro (1993), pre komerčný neúspech v súčasnosti považujú iba za promoalbum. Oficiálnym debutom sa tak stal až album Pies Descalzos (1996), po ktorom nasledovali postupne štúdiovky Dónde Están los Ladrones? (1998), Laundry Service (2001), Fijación Oral Vol. 1 (2005), Oral Fixation Vol. 2 (2005), She Wolf (2009), Sale el Sol (2010) a Shakira (2014). Okrem toho má na konte aj niekoľko živých nahrávok. Medzi jej najväčšie hity patria skladby Whenever, Wherever, Underneath Your Clothes, La Tortura (feat. Alejandro Sanz), Hips Don't Lie (feat. Wyclef Jean), Beautiful Liar (feat. Beyoncé), Waka Waka (This Time for Africa) či Can't Remember to Forget You (feat. Rihanna). S Gerardom Piquém sa zoznámila v roku 2010, predtým bol jej partnerom Antonio de la Rúa, najstarší syn bývalého argentínskeho prezidenta. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona