Shakespeare prvým domácim koučom so štyrmi úspechmi v rade v PL počnúc debutom

NETKY.SK • 1 Apríl 2017, 19:14 • 2 min
Shakespeare prvým domácim koučom so štyrmi úspechmi v rade v PL počnúc debutom

LEICESTER - Craig Shakespeare sa stal prvým domácim trénerom, ktorý so svojimi zverencami dosiahol štyri víťazstvá z rovnakého počtu zápasov na úvod svojho pôsobenia v najvyššej anglickej futbalovej súťaži Premier League.

slovakia

left justify in out

Kouč úradujúceho majstra Leicestru City sa pridal k Holanďanovi Guusovi Hiddinkovi, Portugalčanovi Josému Mourinhovi, Španielovi Pepovi Guardiolovi a Talianovi Carlovi Ancelottimu. "Líšky" v sobotu v 30. kole PL zdolali doma Stoke 2:0 gólmi Wilfreda Ndidiho a Jamieho Vardyho, dovedna triumfovali už v piatom súťažnom zápase za sebou. Shakespeare vo februári vystriedal na lavičke Taliana Claudia Ranieriho, ktorý s mužstvom dosiahol spomenuté historické prvenstvo v PL. Nástupca vymanévroval Leicester o šesť bodov nad čiaru zostupu a zároveň sa na jeho lavičke radoval z postupu do štvrťfinále Ligy majstrov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies