Shailene Woodley údajne uzavrela dohodu o vine a treste v prípade zatknutia na proteste

NETKY.SK • 26 Marec 2017, 13:36 • 2 min
Shailene Woodley údajne uzavrela dohodu o vine a treste v prípade zatknutia na proteste

BRATISLAVA - Americká herečka Shailene Woodley údajne uzavrela s prokurátorom dohodu o vine a treste v súvislosti so zatknutím na októbrovom proteste proti výstavbe ropovodu v Severnej Dakote.

slovakia

left justify in out

Vyplýva to zo súdnych dokumentov, ku ktorým získal prístup portál TMZ.com. Dvadsaťpäťročná rodáčka z Kalifornie sa podľa dokumentov prizná k výtržníctvu, za čo jej udelia ročnú podmienku. Herečkin hovorca sa k týmto informáciám nevyjadril.

Woodley zatkli vlani 10. októbra spoločne s ďalšími 26 ľuďmi na demonštrácii proti výstavbe ropovodu Dakota Access, pričom herečka celý protest ako aj samotné zatknutie streamovala na svojej facebookovej stránke. „Išla som späť k svojmu autu, keď ma policajti schmatli za kabát a povedali mi, že nemôžem pokračovať ďalej. Majú obrovské zbrane, obušky a sťahovacie pásky a nechcú ma nechať odísť," povedala vo videu s tým, že policajti si ju vybrali, pretože je známa. Po zatknutí ju previezli do väznice v neďalekom meste Mandan, odkiaľ ju po niekoľkých hodinách prepustili. Obvinili ju zo vstupu na cudzí pozemok a účasti na proteste.

Shailene Diann Woodley účinkovala v rokoch 2003 a 2004 v seriáli O.C. California (2003 - 2007). Do povedomia verejnosti sa dostala vďaka snímke Deti moje (2011), pričom za svoj výkon si vyslúžila nomináciu na Zlatý glóbus a získala Independent Spirit Award či MTV Movie Award. Účinkovala aj v seriáli The Secret Life of the American Teenager (2008 - 2013), kde stvárnila hlavnú hrdinku Amy Juergens, a vo filmoch Na vine sú hviezdy (2014), Divergencia (2014), Rezistencia (2015), Snowden (2016) či Séria Divergencia: Experiment (2016). V súčasnosti účinkuje v miniseriáli Veľké malé klamstvá (2017).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona