Shailene Woodley preferuje knihy pred filmami

NETKY.SK • 16 Marec 2016, 09:54 • 2 min
Shailene Woodley preferuje knihy pred filmami

LOS ANGELES - Americká herečka Shailene Woodley trávi čas radšej pri knihe ako pri filme. Dvadsaťštyriročná rodáčka z Kalifornie to prezradila v rozhovore pre britské noviny Metro. "Nechápem, ako si ľudia vedia nájsť čas na pozeranie filmov.

slovakia

left justify in out

Rada by som sledovala viac filmov. Keď sa ale rozhodujem medzi filmom a knihou, kniha zvyčajne vyhrá," uviedla. Herečka takisto povedala, že ak si predsa len nájde čas, rada si pozrie filmy, v ktorých sama účinkovala. Podľa vlastných slov jej to pomáha zlepšiť sa v ďalších úlohách.


Shailene Woodley účinkovala v rokoch 2003 až 2004 v seriáli O.C. California (2003 - 2007). Do povedomia verejnosti sa dostala vďaka snímke Deti moje (2011) režiséra a scenáristu Alexandra Paynea. Za svoj výkon v tomto filme si vyslúžila nomináciu na Zlatý glóbus a získala Independent Spirit Award či MTV Movie Award. Účinkovala aj v seriáli The Secret Life of the American Teenager (2008 - 2013), kde stvárnila hlavnú hrdinku Amy Juergens a vo filmoch Na vine sú hviezdy (2014), Divergencia (2014) alebo Rezistencia (2015).




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona