Sfetovaný muž sa na hudobnom festivale v Česku vyhrážal nožom a kričal Alláhu akbar!

NETKY.SK • 21 August 2016, 09:59 • 2 min
Sfetovaný muž sa na hudobnom festivale v Česku vyhrážal nožom a kričal Alláhu akbar!

PRAHA - V policajnej cele skončil muž, ktorý sa s nožom v ruke vyhrážal návštevníkom víkendového hudobného festivalu pri Máchovom jazere v severných Čechách a vykrikoval Alláhu akbar.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročného muža vyviedli pracovníci bezpečnostnej služby a teraz je vyšetrovaný pre výtržníctvo a nebezpečné vyhrážanie sa. Píše o tom webové vydanie denníka Mladá fronta DNES.

 

Muž je český štátny príslušník, jeho otec je z Alžírska. "Muž vytiahol vonku na pracovníkov agentúry nôž, ktorým pred sebou šermoval a vyhrážal sa im násilím, pritom vykrikoval Alláhu akbar," uviedla liberecká policajná hovorkyňa Ivana Baláková.

 

S nožom v ruke sa potom vyhrážal aj ďalším účastníkom akcie. "Muž je v policajnej cele. Dychová skúška ukázala, že má v sebe 1,79 promile alkoholu a test na drogy bol pozitívny na amfetamín a opiáty," uviedla Baláková.

 

Policajti a colníci našli drogy celkovo u štyroch desiatok účastníkov akcie. Dvaja mladí ľudia pod vplyvom drog šoférovali a dvaja ich podľa policajtov predávali.

 

Festival Mácháč sa koná od piatka do nedele a každoročne naň prichádza zhruba 10.000 divákov.

 

Polícia sa zameriava pri zvýšených kontrolách práve na držanie drog či pitie alkoholu a požívanie drog pred jazdou, približuje spravodajský server iDNES.cz.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies