Sezóna v NHL určite nebude kompletná, rokovania nikam nepokročili

NETKY.SK • 26 Október 2012, 06:53 • 2 min
Sezóna v NHL určite nebude kompletná, rokovania nikam nepokročili

Sezóna v NHL určite nebude kompletná, rokovania nikam nepokročili - Hokej Vo štvrtok uplynul posledný termín, aby sa odohrala kompletná 82-zápasová sezóna zámorskej hokejovej NHL, no rokovania medzi vedením ligy a Hráčskou asociáciou NHLPA nepokročili ani

slovakia

left justify in out

img

Vo štvrtok uplynul posledný termín, aby sa odohrala kompletná 82-zápasová sezóna zámorskej hokejovej NHL, no rokovania medzi vedením ligy a Hráčskou asociáciou NHLPA nepokročili ani o kúsok.

Bez novej kolektívnej zmluvy, ktorá by ukončila už 40 dní trvajúcu výluku, by malo prísť k ďalšiemu zoškrtaniu sezóny. Vedenie NHL si na to, aby sa sezóna mohla začať 2. novembra "bez väčšej ujmy", postavilo ako posledný deň dosiahnutia novej kolektívnej dohody štvrtok, ale minulotýždňové ani tohtotýždňové kontakty medzi vedením ligy a hráčskou asociáciou sa nikam neposunuli.

Oficiálne oznámenie, že sezóna 2012/13 sa už neodohrá v pôvodnom počte zápasov zatiaľ neprišlo, ale všetko nasvedčuje tomu, že to tak bude. Navyše sú ohrozené aj marketingové ťaháky Winter Classic a All-Star víkend.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona