Sezóna Premier League štartuje už tento víkend, na čo sa môžme tešiť?

NETKY.SK • 11 September 2020, 12:16 • 2 min
Sezóna Premier League štartuje už tento víkend, na čo sa môžme tešiť?

ANGLICKO- Už tento víkend začína anglická Premier League, úvodným zápasom novej sezóny bude duel medzi nováčikom Fullhamom a londýnskym Arsenalom FC.

slovakia

left justify in out

Na úvod nováčik z Fullhamu privíta "kanonierov" z Londýna

Arsenal pod Mikelom Artetom zažil niečo ako znovuzrodenie a do novej sezóny vstupuje s vysokými očakávaniami. V minulej sezóne to v Premier League nebola žiadna sláva ale Artetovému mančaftu sa podarilo vyhrať FA Cup a zaistiť si miestenku v Európe. V letnom prestupovom období prišli dvaja Brazílčania, prišiel Willian z Chelsea a obranca Gabriel Magalhães z Lille. Základom pre Artetu je, že Arsenal si dokázal udržať Pierra-Emericka Aubameyanga, ktorý bude útočiť na cenu za najlepšieho strelca ligy a bez jeho gólov by mal Arsenal určite veľké problémy so strielaním gólov. Na druhej strane sa bude Fullham spoliehať na Alexandra Mitroviča, ktorý v minuloročnej sezóne nastrielal 26 gólov a stal sa najlepším strelcom 2.Anglickej ligy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Arsenal Official (@arsenal),

 

Minuloročný majster Liverpool privíta legendárny klub Leeds späť do Premier League

Jeden z najzaujímavejších zápasov prvého kola bude duel medzi Liverpoolom a Leedsom United, Liverpool po 30 rokoch dokázal konečne vyhrať titul a jeden z najväčších anglických tímov Leeds sa po 16 rokoch vracia do späť do Premier League. Liverpool nepriniesol žiadne nové zvučné mená do kádru ale ani žiadne veľké mená Liverpool neopustili. Adam Lallana opustil Anfield a presunul sa do Brightonu a Chorvát Dejan Lovren prestúpil do Zenitu Petrohrad. Leeds vedel, že ak sa chce v PL udržať tak musí posilniť svoj káder. Prišiel španielsky strelec Rodrigo z Valencie a portugalský krídelník Heldér Costa. Úvodný skalp by bol ako vysnívaným pre fanúsikov Leedsu United, ktorý po postupe do PL, dokonca pomenovali jednu z ulíc po lodivodovi Marcelovi Bielsovi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Leeds United (@leedsunited),

 

Hneď v nedeľu tu budeme mať šláger medzi Spurs a Evertonom

V nedeľu o 17:30 SELČ privíta tím Josého Mourinha "Karamelky" z Evertonu. Tottenham aj Everton budú chcieť zabudnúť na minulú sezónu, v ktorej obidva tímy zaostali vysoko za očakávaniami. Tottenham si udržal základné piliere svojho tímu a priniesol Pierra-Emila Højbjerga zo Southamptonu a Matta Dohertyho z Wolves. Carlo Ancelloti a jeho Everton budú chcieť zaútočiť na top 6 a zápas s Tottenhamom bude dobrým testom pre Ancelottiho hráčov. Na prestupovom trhu boli "karamelky" veľmi aktívne a priniesli zaujímavé mená ako sú James Rodriguez, Allan a Abdoulaye Doucouré z Watfordu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Everton (@everton),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona