Seydouba Soumah mieri zo Slovana Bratislava do Partizanu Belehrad: Klub dostane odstupné vo výške 1,1 milióna eur

NETKY.SK • 13 Júl 2017, 13:16 • 2 min
Seydouba Soumah mieri zo Slovana Bratislava do Partizanu Belehrad: Klub dostane odstupné vo výške 1,1 milióna eur

BELEHRAD - Guinejský futbalový reprezentant v službách ŠK Slovan Bratislava Seydouba Soumah bude vo svojej kariére pokračovať v srbskom Partizane Belehrad.

slovakia

left justify in out

Zainteresovanými stranami konečne prišlo k dohode, Slovan by mal za 26-ročného kreatívneho stredopoliara zinkasovať odstupné vo výške 1,1 milióna eur plus dvadsať percent z najbližšieho hráčovho transferu.

 

Očakáva sa, že Soumah príde do Belehradu koncom tohto týždňa. Partizan v utorkovom prvom zápase 2. predkola Ligy majstrov 2017/2018 doma zvíťazil 2:0 nad čiernohorským zástupcom Budučnost Podgorica a mieri do 3. predkola kontinentálneho pohára číslo jeden.

Soumah, ktorý prišiel do Slovana v roku 2013, na Slovensku hrával aj za Nitru. V uplynulej sezóne Fortuna ligy nastrieľal 20 gólov a vedno s Filipom Hlohovským z MŠK Žilina bol najlepším kanonierom súťaže. "Belasí" už za neho získali náhradu do stredu poľa - za milión eur z belgického KAA Gent prišiel Nigérijčan Ibrahim Rabiu, záložník s minulosťou v AS Trenčín.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona