Sexy špiónka Anna Chapmanová sa angažuje v proputinovskej organizácii

NETKY.SK • 23 December 2010, 08:53 • 2 min
Sexy špiónka Anna Chapmanová sa angažuje v proputinovskej organizácii

Sexy špiónka Anna Chapmanová sa angažuje v proputinovskej organizácii

slovakia

left justify in out

img

Atraktívna bývalá ruská špiónka Anna Chapmanová získala dnes dôležitý post v mládežníckej organizácii strany Jednotné Rusko premiéra Vladimira Putina.
      Na kongrese prokremeľskej Mladej gardy sa Chapmanová stala členkou jej sociálnej rady.
      Dvadsaťosemročnú Rusku v lete odhalili v USA a spolu s ďalšími deviatimi tzv. spiacimi agentmi deportovali späť do Ruska.
      Na rozdiel od iných špiónov, ktorí ostávajú v anonymite, si Chapmanová užíva slávu. Objavila sa napríklad na štarte ruskej kozmickej rakety alebo sa vyzliekla do spodnej bielizne pre pánsky magazín.
      Mladá garda má korene v sovietskom Komsomole a často býva porovnávaná s inou proputinovskou mládežníckou organizáciou Naši. Je súčasťou vládnej strany na čele s Putinom.
      V prejave na kongrese Chapmanová vyzvala na pozitívny postoj k životu. "Moja nádej je, že začíname byť pozitívni. Míňame tak veľa energie, aby sme sa stali veľkou mocnosťou. Musíme sa radovať z každého prichádzajúceho dňa, stále je šanca vytvoriť niečo nové a užitočné," uviedla.
      Vyzvala pritom na "transformáciu budúcnosti", pričom začať treba podľa nej od seba.
      Na neskoršie novinárske otázky na jej prácu v organizácii však podľa tlačovej agentúry RIA Novosti už taká zhovorčivá nebola.
      Zvolený líder Mladej gardy Timur Prokopenko neposkytol bližšie podrobnosti, povedal len, že Chapmanová je "hrdinkou našej generácie".

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies