Sexuchtivá Poľka Ania chce ísť do Egypta, vyhrážajú sa jej odrezaním hlavy!

NETKY.SK • 19 September 2013, 16:30 • 2 min
Sexuchtivá Poľka Ania chce ísť do Egypta, vyhrážajú sa jej odrezaním hlavy!

WARŠAVA - Ania Lisewska (21), ktorá vyhlásila, že sa chce vyspať so 100-tisíc mužmi má veľké plány!

slovakia

left justify in out

Po nedávnom fiasku v Čechách, kde s ňou mal sex len jeden na mol opitý muž sa chystá navštíviť všetky mestá v Poľsku, prejsť celú Európu, a potom sa chce vydať do Egypta. O Egypťanoch sa na svojom facebookovom profile vyjadrila, že sú mužní a že vedia oceniť ženskú krásu.

Egypťania však nevítajú Aniu s otvorenou náručou a už vôbec si necenia jej krásu, ale na druhú stranu prejavujú svoju mužnosť. Egypťania sa totiž mladej moletke z Poľska vyhrážajú smrťou a to hneď na niekoľko spôsobov. Podľa diskusie na arabskom webe Al Arabia, ktorý zverejnil článok o Anii, ju niektorí chcú „utopiť v Níle“, „rozrezať na kusy“,alebo jej dokonca „odrezať hlavu a hodiť ju psom“.

Ania si s vyhrážkami veľkú hlavu nerobí, pretože inkriminovaný článok aj s nenávistnou diskusiou zverejila na svojom profile, kde má asi 60-tisíc fanúšikov. Podľa posledných informácií mala Poľka sex s 284 mužmi. Keďže nedávno vyhlásila, že styk počas jej šou trvá 22 minút, potrebuje ešte 33-tisíc hodín na to, aby svoj cieľ splnila.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona