Sexuálny škandál na strednej škole v Maribore: Riaditeľa prichytili ako orálne uspokojoval učiteľku!

NETKY.SK • 20 November 2014, 18:42 • 2 min
Sexuálny škandál na strednej škole v Maribore: Riaditeľa prichytili ako orálne uspokojoval učiteľku!

MARIBOR – Škandál na strednej škole v slovinskom Maribore! Riaditeľa školy prichytili ako orálne uspokojuje učiteľku matematiky. Študenti to natočili na video a zverejnili na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

Riaditeľa školy Draga Kamenika (41) študenti prichytili medi nohami 45-ročnej Majni Merteljovej, po tom ako počuli vzdychanie, ktoré vychádzalo z triedy.

 

Zahanbený riaditeľ sa neskôr študentom vyhrážal, že ich vyhodí zo školy, avšak po tom, ako sa video ocitlo online, povedal že sa jedná o podvrh a na video nie je on.

 

„Počuli sme zvuky a vedeli sme, že niekto tam sexuje,“ povedal jeden zo študentov strednej školy v Maribore a dodal:„Mysleli sme si, že to budú študenti. Nemohli sme uveriť, keď sme uvideli nášho riaditeľa s učiteľkou matematiky.“

 

Ženatý otec dvoch detí, riaditeľ Kamenik stále tvrdí, že video je podvrh a video nahlásil na políciu. „Muž na videu nie som ja, bolo to upravené. Hovoril som aj so svojou ženou. Vedia si vôbec tí ľudia predstaviť, aké škody môžu týmto videom spôsobiť?“ povedal nahnevaný riaditeľ.

 

 

Študenti sa vyhrážok zo strany riaditeľa neboja a údajne chcú zverejniť celý videozáznam. „Môžeme zverejniť viac, aby sme dokázali, kto tam skutočne je,“ povedal jeden študent na sociálnej sieti.

 

Časť videa si môžete pozrieť TU, začína sa 1:58.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies