Sexuálny škandál ako hrom: Manželka Zděnka Polreicha sexovala so študentom (16)

NETKY.SK • 15 Január 2015, 11:25 • 2 min
Sexuálny škandál ako hrom: Manželka Zděnka Polreicha sexovala so študentom (16)

PRAHA – Česko otriasa sexuálny škandál. Na internete sa objavili fotografie z videa, na ktorom si to nebohý študent Filip Č. rozdával s jeho vtedy 36-ročnou učiteľkou angličtiny. Ukázalo sa, že učiteľka je súčasná manželka známeho šéfkuchára Zdenka Polreicha (57).

slovakia

left justify in out

Polreich je so Zdenkou (42) štyri roky a práve kvôli nej sa rozišiel s bývalou manželkou. Český bulvár si známeho šéfuchára vtedy poriadne podal.

 

Filip, ktorý je so Zdenkou na inkriminovaných fotografiách, bol synom susedky a dobrej kamarátky Polreichovej súčasnej manželky. O učiteľke na základnej škole v Dolních Břežanech bolo podľa českého portálu extra.cz známe, že má k mladíkom bližší vzťah ako jej kolegovia.

 

„Mala sa k mladším chlapcom, niekomu došla trpezlivosť a upozornil školu. Ukončili to nejakou dohodou a v tichosti,“ povedal pre extra.cz rodič dieťaťa, ktoré základnú školu navšetovalo.

 

Pomer so vtedy šestnásťročným Filipom však Polreichova manželka pre extra.cz potvrdila: „Vzťah s Filipm, synom kamarátky, som mala. Bol to trojmesačný románik, tak päť rokov pred rozvodom.“

 

Mladý študent Filip v roku 2008 zomrel pod kolesami električky v Prahe.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona