Sexuálne otrokyne Islamského štátu: Takto ich predávajú

NETKY.SK • 15 September 2015, 12:25 • 2 min
Sexuálne otrokyne Islamského štátu: Takto ich predávajú

BAGDAD - Na internete kolujú šokujúce videá, ktoré ukazujú ako prebieha trh s otrokmi Islamského štátu.

slovakia

left justify in out

Video zavesili na internet aktivsti, ktorí chceli poukázať na zverstvá, ktoré praktikuje táto teroristická organizácia. Podľa informácii OSN je medzi otrokmi mnoho chlapcov a dievčat od jedného až po deväť rokov. Najdrahšie sú malé deti, ktoré potom vychovajú a vštepia im ideológiu Islamského štátu.

 

 

Trh s otrokmi prináša Islamskému štátu veľké finančné zisky. Radikálni džihádisti zverejnili na internet aj oficiálny cenník otrokov a otrokýň.

 

Ako prví si vyberajú z ponuky vždy velitelia militantov, potom prichádzajú na rad bohatí cudzinci, ktorí ponúkajú aj niekoľko tisíc dolárov a nakoniec nakupujú rádoví bojovníci,  uvádza portál TN.cz.

 

Smutné je, že zajaté kresťanky a jezídky sú predávané islamistom, ktoré ich využívajú ako sexuálne otrokyne, alebo slúžky bez akýchkoľvek práv.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies