Sexi modelka nevedela ako obdarovať priateľa, na narodeniny mu dala "trojku"

NETKY.SK • 10 Apríl 2015, 19:00 • 2 min
Sexi modelka nevedela ako obdarovať priateľa, na narodeniny mu dala "trojku"

SANTIAGO DE CHILE – Vybrať darček pre svoju polovičku nie je vždy jednoduché. Sexi modelke z Čile Daniella Chavez (25), ktorá fotí pre Playboy, došli všetky nápady, a tak sa rozhodla pre „radikálne“ riešenie.

slovakia

left justify in out

Sexi Daniella sa priznala, že pre svojho priateľa prichystala na jeho narodeniny švédsku trojku. „Blížili sa jeho narodeniny a ja som už druhý deň lietala po nákupných centrách, aby som našla dokonalý darček. Nič dobré som však nenašla,“ napísala Danielle na sociálnej sieti.

 

A tak o pomoc požiadala svojou kamarátku. A to doslova. „Poprosila som svoju kamošku, aby k nám prišla domov. Dali sme si dobré jedlo a potom pri stole začalo byť poriadne horúco. Bol veľmi prekvapený že sme pri stole traja. Ešte viac ho prekvapilo keď sme sa začali bozkávať a vyzliekať,“ pokračovala Daniella.

 

Nanešťastie z narodeninového darčeku neexistuje žiadna fotografia ani video.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies