Sexi herečke Leighton Meester neprekáža miešať súkromie s prácou

NETKY.SK • 25 Apríl 2014, 10:11 • 2 min
Sexi herečke Leighton Meester neprekáža miešať súkromie s prácou

LOS ANGELES - Americká herečka Leighton Meester vraj rada mieša príjemné s užitočným, v práci jej preto neprekáža spolupracovať s ľuďmi, ktorých dobre pozná.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročná hviezda si napríklad zahrala po boku manžela Adama Brodyho v dramédii The Oranges (2011) či v novej snímke Life Partners (2014), pričom priznala, že pracovať s ním bola zábava. Predstaviteľka Blair Waldorf zo seriálu Gossip Girl (2007 - 2012) sa tiež objavuje na doskách Broadwaya po boku Jamesa Franca a Chrisa O'Dowda. „Vždy chcem pracovať s ľuďmi, ktorých mám rada a ktorých milujem a s ľuďmi, ktorí sú mojimi priateľmi. Je pekné spájať príjemné s užitočným,“ uviedla v televíznej talkšou The View.

 

Leighton Meester sa preslávila najmä vďaka spomínanému seriálu Gossip Girl. Okrem toho sa objavila napríklad v snímkach Nočné rande (2010), Láska na diaľku (2010), Sila country (2010), Monte Carlo (2011) či Môj otec je šialenec (2012). 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona