Sexi FOTO Toto je najkrajšia členka kráľovskej rodiny, takmer nikto o nej nevie

NETKY.SK • 9 Máj 2018, 20:07 • 2 min
Sexi FOTO Toto je najkrajšia členka kráľovskej rodiny, takmer nikto o nej nevie

Lady Amelia Windsor (22) je sesternicou z druhého kolena princa Williama a princa Harryho, pričom je v poradí na trón na 36. mieste. Média venujú pozornosť najmä kráľovnej, princom a ich partnerkám. Málo kto tuší, že Amelia vôbec existuje, napriek tomu, že je asi najkrajšou členkou kráľovskej rodiny.

slovakia

left justify in out

Lady Amelia je pravnučkou vojvodu z Kentu Edwarda, ktorý je bratrancom kráľovnej Alžbety II. Stala sa špičkovou modelkou, čo v kráľovskej rodine nie je veľmi časté ani žiadané. Meghan Markle dokonca musela navždy opustiť sociálne siete, keď sa zasnúbila s Harrym.

 

 

Lady Amelia Windsor #lady #ameliawindsor #dolcegabbana

A post shared by Beatriz Rueggo (@aristo_style_lover) on

 

Alemia pomerne aktívne plní fotografiami svoj Instagram, a je sa na čo pozerať. Médiá si ju všimli, keď sa objavila aj na obálke časopisu Tatler v roku 2016, kde bola označená za najkrajšiu členku kráľovskej rodiny. Ale Meghan Markle by sa k tomuto titulu tiež mohla prihlásiť. Na škále Golden Ratio beauty Phi, ktorá meria krásu, jej vyšlo 87,4%.

 

 

Módny priemysel však drží prvenstvo Amelii. Tá aktuálne pôsobí v modelingovej agentúre Storm Models, ktorá objavila aj slávne modelky ako Kate Moss či Cara Delevingne. Lady Amelia chodí po mólach pre prestížne značky ako Dolce & Gabbana a tiež sa ukázala na módnom týždni v Paríži.

 

 

Okrem toho študuje francúzštinu a taliančinu na univerzite v Edinburgu.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona