Sexi FOTO Ringové dievčatá nosia tabuľky ale niektoré zarábajú viac ako zápasníci

NETKY.SK • 24 Marec 2017, 19:47 • 2 min
Sexi FOTO Ringové dievčatá nosia tabuľky ale niektoré zarábajú viac ako zápasníci

NEW YORK - Existuje celá škála pomocných povolaní, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou podujatí, či už športových alebo kultúrnych, od trhačov lístkov až po moderátorov.

slovakia

left justify in out

Finančné ohodnotenie rôznych funkcií sa samozrejme líši, nezvyknú však prevýšiť zárobok špičkových športovcov, ktorých výkon a obeta je mnohonásobne väčšia.

Peknou súčasťou boxu a MMA sú takzvané ringové dievčatá, ktoré sa prechádzajú v spodnom prádle a nosia tabuľky s výsledkami. Tieto modelky majú hlavne zvýšiť sexuálnu príťažlivosť podujatí.

 

 

 

Ufc 209 starts now! - @ufc @ufcoctagongirls tan by @abronztail

A post shared by Arianny Celeste UFC® (@ariannyceleste) on

 

Pravdepodobne najznámejšie ringové dievča z Ultimate Fighting Championship (UFC) je Arianna Celeste, vlastným menom Penelope López Márquez. Debut mala v roku 2006 v Hard Rock Hotely v Nevade, potom vyhrala cenu „Ringové dievča roka“ v rokoch 2008, 2009, 2010 a 2011.

 

 

🦋Get my 2017 calendar before it gone forever! Www.ariannyceleste.com 🦋

A post shared by Arianny Celeste UFC® (@ariannyceleste) on

 

V roku 2015 keď bola na vrchole kariéry Ronda Rouseyová, sa Arianna nechala počuť, že existuje okruh dievčat, ktoré zarábajú viac ako samotný zápasníci.


 

"Neviem, či dievčatá dostávajú zaplatené príliš veľa alebo zápasníci príliš málo,“ povedala pre Fox Sports. "Ale objektívne, športovci robia omnoho viac. Takže si myslím, že ohodnotenie nie je férové,“ dodala.

 

 

Arianna Celeste údajne zarába milión dolárov ročne v čistom. Pravda je, že časť z tejto sumy pochádza aj z inej činnosti spojenej s modelingom. Napríklad keď sa fotí na reklamný plagát pred zápasmi a iné.


 

Na stránkach s ponukou ringových dievčat sa uvádza, že priemerná odmena dievčat je približne 20-tisíc dolárov ročne. Zárobok sa samozrejme líši v závislosti od spoločnosti, miesta, náplne práce, skúseností atď. Aj tak sú to veľmi slušné peniaze.

 

 

Waiting for my cocktail while casually posing for this pic in the treehouse restaurant. 😍🤓 @azuliktulum #azuliktulum #kintoh

A post shared by Arianny Celeste UFC® (@ariannyceleste) on

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies