Sexi FOTO na Facebooku: Toto je poradkyňa srbského ministra zahraničných vecí!

NETKY.SK • 27 November 2013, 15:33 • 2 min
Sexi FOTO na Facebooku: Toto je poradkyňa srbského ministra zahraničných vecí!

BELEHRAD – Svetové médiá zapĺňa Vanja Hadžović (27) poradkyňa srbského ministra zahraničných vecí. Nie však pre jej diplomatické schopnosti, ale kvôli jej fotografiám, ktoré zverejnila na sociálnej sieti Facebook.

slovakia

left justify in out

Vanjin zamestnávateľ – Srbské ministerstvo zahraničných vecí, nie je z jej publicity dvakrát nadšený. „To čo si naši zamestnanci robia na facebooku je ich vec, ale musia konať v súlade s kódexom, ktorý predpisuje správanie zamestnanca Ministerstva zahraničných vecí,“ vyjadril sa pre srbské médiá minister Ivan Mrkić.

Vanja vyštudovala fakultu manažmentu v Belehrade a údajne chce byť diplomatka. Keď bola mladšia bola vo vedení mládežníckeho krídla Socialistickej strany Slobodana Miloševiča.

Pikantné fotografie mladej poradkyni priťažili a ministerstvo údajne rozhodne ako sa jej kariéra bude ďalej vyvíjať. Tí sa o nej vyjadrili, že napriek fotografiám si plní svoje pracovné povinnosti na výbornú.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies