Sexi Alexa Vega sa vydala za Carlosa Penu Jr.

NETKY.SK • 10 Január 2014, 10:20 • 2 min
Sexi Alexa Vega sa vydala za Carlosa Penu Jr.

PUERTO VALLARTA - Americká herečka a speváčka Alexa Vega sa vydala za speváka Carlosa Penu Jr..

slovakia

left justify in out

Dvojica si povedala "áno" 4. januára v mexickom meste Puerto Vallarta. Na svadbe sa okrem rodiny a priateľov zúčastnilo aj deväť družičiek a deväť družbov. "Sme veľmi radi, že sme mohli stráviť tento špeciálny deň s ľuďmi, ktorých milujeme najviac. Tešíme sa na náš spoločný život plný šťastia a zdravia," uviedol pár pre magazín Us Weekly. Novomanželia si zmenili priezvisko na PenaVega.

Dvadsaťpäťročná Vega a o rok mladší Pena začali spolu randiť koncom roka 2012. Hviezda filmovej série Spy Kids v júli 2012 požiadala po dvoch rokoch o rozvod s filmovým producentom Seanom Covelom, pričom manželstvo oficiálne ukončili v decembri 2012. Vega je okrem Spy Kids známa aj z filmov ako Neorané pole (2000), Koniec snenia (2004), Nebezpečné priateľstvá (2005), Repo: Genetická opera! (2008), či Zbohom Prada (2011). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona