Sexi Adriana Lima je opäť single: Rozišla sa s futbalistom Julianom Edelmanom

NETKY.SK • 10 Marec 2017, 09:24 • 2 min
Sexi Adriana Lima je opäť single: Rozišla sa s futbalistom Julianom Edelmanom

LOS ANGELES - Brazílska modelka Adriana Lima a hráč amerického futbalu Julian Edelman sa rozišli.

slovakia

left justify in out

Pre magazín Us Weekly to potvrdil nemenovaný zdroj s tým, že dvojica ukončila vzťah ešte koncom februára. Dôvodom bola údajne pracovná vyťaženosť 35-ročnej modelky a o päť rokov mladšieho hráča tímu New England Patriots.

Lima, ktorá je od roku 2000 jedným z anjelov značky spodnej bielizne Victoria's Secret, tvorila s Edelmanom pár od leta minulého roka, pričom po prvý raz ich spolu vyfotografovali v júli, keď boli spolu v reštaurácii v Nantuckete v štáte Massachusetts. Podľa portálu TMZ sa spoznali v ten istý mesiac v Miami, kde ich zoznámili ich spoloční priatelia. Lima sa chce po rozchode venovať predovšetkým práci a výchove svojich dvoch dcér - sedemročnej Valentiny a štvorročnej Sienny, ktorých má s exmanželom, bývalým srbským basketbalistom Markom Jarićom. Zaňho bola vydatá v rokoch 2009 až 2016.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies